Produkter / Dermalogica

Dermalogica

Hvorfor skal du vælge en Dermalogica kosmetolog?

Af samme grund som du går til frisør, tandlæge og læge – for at passe på dit hår, dine tænder, dit helbred – har din hud også behov for at personlig opmærksomhed fra en professionel kosmetolog, der først og fremmest er uddannet i, hvordan du holder din hud sund. Men ligesom der er forskel på tandlæger og læger, er der også forskel på kosmetologer. Vi giver dig her tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge en Dermalogica kosmetolog.

1. Professionelle resultater bygger på professionel uddannelse

Vores viden om sund hud bygger på en kontinuerlig efteruddannelse, der er udviklet af The international Dermal Institute. Denne meget omfattende efteruddannelse omfattende og sikrer, at vi konstant er opdateret på den nyeste viden inden for hudpleje

2. Sund hud bygger på forståelse af huden

Skyldes udbruddet på hagen hormonelle forandringer eller fordi du holder din mobiltelefon for tæt på ansigtet? Som Dermalogica kosmetologer ved vi, at hormonelle, miljø- og livsstilsmæssige faktorer påvirker huden, og vi ved præcis, hvordan vi skal håndtere det med vores professionelle FaceMapping® hudanalyse.

En FaceMapping® hudanalyse giver dig et klart billede af din huds fortid, nutid og fremtid. Resultatet er et 100% skræddersyet hudplejeprogram, der kan hjælpe dig med at opnå den sundeste hud. Derudover kan vi på baggrund af FaceMapping® hudanalysen anbefale en række af professionelle behandlinger baseret på, hvad din hud har mest behov for.

3. Dermalogica giver resultater på mere end en måde

Styrk resultaterne fra dit hjemmeplejeprogram med en professionel ansigtsbehandling, og du vil opleve forskellen med Dermalogica som aldrig før.

Hanne Bredahl Olsen | Jernbanevej 12, 4470 Svebølle - Danmark | Tlf.: 42194433